PROJEKT DOMU W MISZEWIE

Projekt wnętrza opierał się na wpasowaniu się w istniejące otoczenie jakim jest las i wiejska sielanka. Dom posiada około 200 m2 i 2 kondygnacje. Znajduję się za Wejherowem. Właścicielami domu jest starsze małżeństwo, którzy chcieli, aby dom stał się ich oazą. W projekcie wnętrza domu zastosowano naturalne materiały takie jak drewno, beton oraz jasne kolory.

Kuchnia jako serce domu, jest duża i przestronna. Zastosowano fornirowe fronty szafek z ciemnym blatem. Za kuchnią znajduję się spiżarnia, w której można przechowywać domowej roboty przetwory oraz żywność.  Kuchnia oddzielona jest od strefy dziennej wyspą kuchenną z wygodnymi krzesłami. W części poświęconej relaksowi znalazł się zestaw wypoczynkowy z dwóch szarych sof i wygodnego kominka. Tutaj można spokojnie odpocząć przy kominku odbudowanym betonem. Ściana z telewizorem została wykonana z desek, dodając charakteru całemu wnętrzu. Aranżacja jadalni została zlokalizowana w ogrodzie zimowym, gdzie rozpościera się widok na naturę oraz las.